|
Składa się z nie jednego, lecz dwóch arkuszy z tkaniną, twojego prostego, wąskiego podkładu obuwniczego Asics, Asics Mexico 66 Obuwie Paraty, w tym mocna, napowietrzona część zewnętrzna. Następująca współpraca jest w rzeczywistości siłą napędową dla twojego przełożonego, ponieważ zapewnia elastyczność, elastyczność i oddychalność.
$ P$ K' z; z( D5 ?6 {, [5 o) w# m$ B- Z6 Z" [. `: m; s
Szczyt jest zdecydowanie gładki i praktycznie nie ma problemów z swędzeniem. Do środkowej części twojego przełożonego znajdziesz mocne trzymanie wyrównania dodane do procedury sznurowania twojego GT cztery tysiące. Przytrzymanie wyrównania obejmuje nie jedną, ale dwie dywizje plus przepływy, przy czym górna część procedury sznurowania znajduje się blisko tyłu sznurówek.. a+ R+ g4 d& Z2 ~4 u
. E4 ~ S' o. d$ c N
Pomocne jest podjęcie trzymania się wyłącznie sekcji medialnej z tego powodu, że różne 12 cali posiadają nowoczesne osiągnięcia do wyboru dla obu aspektów waszych 12 cali. Uchwyt wyrównania ma urozmaiconą pomoc nadmiarową i sztywność do sekcji środkowej. Mężczyźni sportowi dopracują, jaką kwotę zwiększona pomoc buty treningowe Asics mają w najlepszy sposób, aby maleńcy ludzie uzupełniali buty i buty.
" f% a1 \/ x- l Z. |9 y3 `
$ V$ T) k1 r+ R+ _7 y$ n9 rOdkryłem następujące trzymanie wyrównania, któremu te łapy towarzyszyły wraz z nadmiarem pomocy, z którym się znamy, ale z pewnością ludzie mieli raz lub dwa razy, aby powtórzyć sznurowadła, aby osiągnąć idealny stopień pomocy. Sekcja wydawała się być pomocna. Obecnie cenię sobie, że będę trzymał się obu aspektów buta sportowego, aby zwiększyć masywne łapy, a także odciągnąć tych ludzi na pozycję.: z; Z, F% V5 @# h9 ~
) e r; R$ D3 e( r- c, _
Wydawało mi się, że przypomina mi się ASICS, który ogranicza twoją tylną piętę, gdy tylko przetestuję GT cztery tysiące. Kilku z nich odkryje, że twoja tylna piętka jest ograniczona, ponieważ są niezręczne, kiedy odkryłem, że uzyskały poprawę zdrowia. Właściwie czułem, że twoja tylna pięta jest zamknięta na swoim miejscu, jak również twoja butów Salomon tanie tylna piętka w tył plus szok Asics Gel-Nimbus 20 buty Asics Gel-Kayano 25 butów, które zmniejszają wdzięk. Uzyskanie tylnej pięty zamkniętej w pozycji zapewnia dodatkową jędrność, tak jak wykonujesz, ponieważ pięta pleców i staw skokowy mają obecnie zmniejszoną ilość domu, dzięki czemu można się chwiać.
0 C! c* g; \# h: E: b* w B2 y4 P$ E4 H' `$ n0 \
To z pewnością kolejny plus twojego przełożonego twojego GT-4000. Ilekroć idę około dwunastej klasy, faktycznie produkowałem wokół ASICS, więc obecnie mam wiele przywiązanych do opowiadań z sznurowaniem tych ludzi i posiadaniem dystansu.
' `+ D9 z' @2 J2 k5 H6 k# o; {/ p. G1 M0 M9 _. F
Pamiętaj, że minęły już około trzech lat, odkąd obecnie produkowałem niektóre ASICS, jednak zawsze, gdy używam GT-4000, wydaje mi się, że albo klikam, używając nostalgii i energetyzuję, aby wyglądać na dłuższą metę, a dokładnie to, co dokładnie oferuje ASICS .. e( @8 a( P3 S( m" Q+ _* m
|
|